Olet Mun Kaikuluotain

Ville Valo - Olet Mun KaikuluotainVille Valo – Olet mun kaikuluotain sanat lyrics – Sanat lyrics: Olet mun kaikuluotain Jos lähdet mun luotain Ajaudun haaksirikkoon Oot mun kaikuluotain Minut viet satamaan Olet maa josta kasvoin Minut kaskeksi raivaat Kun miljoonin kasvoin Mua uudistetaan Suo minun tulla Anna kyynelten juosta Kohta hengitän silmiis Ole valmiina vaan Anna viereesi tulla Nosta hukkuva suosta Suo mulle aikaa Niin voimaa mä saan Anna viereesi

Listen free to Ville Valo – Olet Mun Kaikuluotain (Olet Mun Kaikuluotain (Annie’s song)). 1 track (3:26). Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at Last.fm.

Olet Mun Kaikuluotain Lyrics: Jos lähdet mun luotain / Ajaudun haaksirikkoon / Oot mun kaikuluotain / Minut viet satamaan / Olet maa josta kasvoin / Minut kaskeksi raivaat / Kun miljoonin kasvoin.

Listen free to Ville Valo – Olet Mun Kaikuluotain (Olet Mun Kaikuluotain (Annie’s song)). 1 track (3:26). Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at Last.fm.

Freeman on suomalaisen pop-laulaja Freemanin vuonna 1976 Love Records-levymerkille levyttämä albumi.Levyn tuotti ja sovitti suomalainen lauluntekijä Hector, joka teki sille myös sanoituksia.

CHORDS by Ville Valo

English translation of lyrics for Olet Mun Kaikuluotain by Ville Valo. Jos lähdet mun luotain ajaudun haaksirikkoon oot mun kaikuluotain minut viet satamaan Ole.

Freeman – Olet mun kaikuluotain lyrics – Olet mun kaikuluotain Jos lähdet mun luotain. ajaudun haaksirikkoon. oot mun kaikuluotain. minut viet satamaan . Olet maa josta kasvoin. minut kaskeksi raivaat. kun miljoonin kasvoin. mua uudistetaan . Suo minun tulla. anna kyynelten juosta. kohta hengitän silmiis. ole valmiina vaan. anna viereesi tulla.

Listen free to Ville Valo – Olet Mun Kaikuluotain (Olet Mun Kaikuluotain (Annie’s song)). 1 track (3:26). Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at Last.fm.

Ville Valo – Olet mun kaikuluotain, played originally in D major as Annie’s Song by John Denver [intro] A Asus4 A Asus4 A Asus4 [verse] A Asus4 D E F#m D A C#m F#m Jos lähdet mun luotain, ajaudun haaksirikkoon. E D C#m Bm D E Esus4 E Oot mun kaikuluotain, minut viet satamaan. Esus4 D E F#m D A C#m F#m Olet maa josta kasvoin, minut kaskeksi.

Alavatsan Nipistely Netflix Maarajoituksen Kierto Mitä television kaveriksi? | TechBBS – 9.6.2019  · Itselläni on käytössä vuoden ~2012 Samsungin 1080p "älytelkkari" missä softatuki rupeaa olemaan huono mikä on iän puolesta jo ihan ymmärrettävääkin. Tällä hetkellä odottelen, että koskahan mahtaa vaikka areenan tai netflixin tuki loppua ja niinpä. Netflix aikoo panna pisteen palvelun maarajoitusten kiertämiselle. Yhtiön jakelujohtaja David Fullagar
Kotikulma asokodit asumisoikeus Alavatsan Nipistely Netflix Maarajoituksen Kierto Mitä television kaveriksi? | TechBBS – 9.6.2019  · Itselläni on käytössä vuoden ~2012 Samsungin 1080p "älytelkkari" missä softatuki rupeaa olemaan huono mikä on iän puolesta jo ihan ymmärrettävääkin. Tällä hetkellä odottelen, että koskahan mahtaa vaikka areenan tai netflixin tuki loppua ja niinpä. Netflix aikoo panna pisteen palvelun maarajoitusten kiertämiselle.

Kappale ja esittäjä osuma-% Olet mun kaikuluotain Ville Valo.

Jos lähdet mun luotain, ajaudun haaksirikkoon. Oot mun kaikuluotain, minut viet satamaan.Olet maa josta kasvoin, minut kaskeksi raivaat. Kun miljoonin kasvoin mua uudistetaan. Suo minun tulla, anna kyynelten juosta.

100.00 %

Team Redraman tiimissä kyntensä näyttänyt Saija Saarnisto on The Voice of Finlandin toisen live-lähetysillan viimeinen esiintyjä. Sokerina pohjalla kuulijoita odottaa Ville Valonkin versioima klassikko Olet mun kaikuluotain. Saijan tunnelataus on kappaleessa suorastaan mieletön, ja tähtivalmentajat kuuntelevat haltioituneena! ”Kun avaat suun, niin sun ääni on kauneinta mitä voi.